Rosewood Kaninlegetøj | Loofa Hoola | Spiselig GnaverLegetøj
Rosewood-Kaninlegetøj-Loofa-Hoola---søgræs, svampe - legetøj til gnavereRosewood-Kaninlegetøj-Loofa-Hoola---søgræs, svampe - legetøj til gnavere

Rosewood Kaninlegetøj Loofa Hoola

45,00 DKK120,00 DKK

spiseligt Legetøj til Gnaverburet

Det er lavet i naturlige matrialer der giver timevis af sjov leg. Her er kaninlegetøjet Loof Hoola lavet med naturligt korn, sisal, søgræs og loofa.

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): Tu210251_1 Kategori: Tags: , ,

Rosewood Kaninlegetøj Loofa Hoola

Rosewood Kaninlegetøj Loofa Hoola er et nyt og spændende legetøj til Gnavere. Det er lavet i naturlige matrialer der giver timevis af sjov leg. Her er kaninlegetøjet Loof Hoola lavet med naturligt korn, sisal, søgræs og loofah. Rosewood kaninlegetøj er lavet  naturlig og er lavet helt uden brug af nogen former for metal, lim  eller andet unødvendigt.

Derfor er dettte legetøj til kaninburet eller legetøj til gnavere. Det er sikkert for din gnaver at tygge i og de sjove svampe kan spises.  Legetøjet kan hænges i den kraftige og helt naturlige træ krog, der gør det let at hænge den på tremmerne i kaninburet. Et legetøj der er perfekt til både kaniner,  hamstere og marsvin mm.

Her er de tørrede skiver af svampe i flotte farver spiselige af vores  kaniner, hamstre og marsvin elsker at gnave i dem. Det giver aktivering og sjov leg og det er noget gnavere elsker.
Du spørger måske dig selv hvordan de spiselige svampe bliver farvet og det er selvfølelig med naturlige farver fra f.eks. camille, rødbede og lime. Således det holder sig 100 % natur og bæredygtig.

Rosewood Kaninlegetøj Loofa Hoola – Legetøj til gnavere

Består af 100 % naturlige materialer og de farverige svampe kan spises.

  • Korn
  • sisal,
  • søgræs
  • Loofah

Størrelse: Ca. Ø7 x 23cm.

Du kan se en anden variant i den spiselige serie fra Rosewood ved at kigge med her.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail til os her og vi vender tilbage.

 

Vægt 0,8 kg
Antal

1 stk, 3 stk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen