Pluto Premium Kattesele - Seletøj til Kat - Kig Ind Her
Pluto Premium KatteselePluto Premium Kattesele

Pluto Premium Kattesele

149,00 DKK

Pluto Premium kattesele

  • En god  GÅ-sele
Ryd

Pluto Premium kattesele

Pluto Premium Kattesele er sikker, når din kat går  tur. Linen er elastisk og giver plads når din kat trækker i den. Den ligger perfekt og føles rar i din håndflade. Pluto Premium kattesele er nøjagtig den samme sele som (come Whit mee selen), det er bare fra en anden producent, det er en sikker sele til katte m/line, sikkerheds spænde og en særdeles  god pasform.

Denne sele er specielt designet så den er ekstra skånsom mod kattens nakke, strube og ryg. Desuden gør designet det umuligt, for katten at komme ud af denne sele i forhold til mange andre katteseler. Du får her en sikker gå sele på alle måder. En Kattesele der er justerbar både i forstykket og omkring brystet. Kattesele har en line der er elastisk, hvilket giver blød modstand hvis katten hopper frem.Det gør også at den er nemmere at holde i for dig. Dem perfekte gå sele til katte. Vil du se vores udvalg i katteseler kan du se flere her.

  • Farve Sort
  • Small  23-28 cm – Killing sele / små racer
  • Medium 27-36 cm
  • Large 33-46 cm

Vores mest solgt kattesele

Denne Kattesele og Hundesele  ( til små hunde og mini hunde ) kan justeres ved brug af kuglen der fungere som lås. Selen er samtidig  forsynet med refleksbånd rundt i kanten for større synlighed og  sikkerhed i mørket. Tre Ponti kattesele er skånsom for pelsen og udformet således,  at pelsen ikke filtre ved brug af selen. Hvis nu din kat vil bryde ud af selen, er denne sele perfekt, trykket ligger på brystet og ikke ved halsen og den kan ikke komme ud. Selen er super nem at tage af og på, bare træde ind i den og  den låses på ryggen af din kat.

Elsker du også Team Jekas?
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,4 kg
Størrelse

S, M, L

Farve

Sort

Dyregruppe

Kat

Mærke

Party Pets

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen