Hurtta Monsoon Regnjakke - Se udvalget i Hundetøj - Billigst
Tilbud!
hurtta monsoon regnjakke jekashundogkat.dkhurtta monsoon regnjakke jekashundogkat.dk

Hurtta Monsoon Regnjakke

449,00 DKK599,00 DKK

Hurtta Monsoon Regnjakke

  • God pasform og fri bevægelighed
  • Hurtta Monsoon Regnjakke
  • Når du er på tur
  • I regn, slud, blæsevejr og mudder
  • Når du vil holde din hund  ren og tør
Ryd
Varenummer (SKU): H933661/74/48monsoon Kategorier: , Tags: , , , ,

Hurtta Monsoon Regnjakke

Hurtta Monsoon Regnjakke når du er på tur i regn, slud, blæsevejr og mudder og du gerne vil holde din hund forholdsvis ren og tør. Så er Hurtta Monsoon designet som en fantastisk funktionel regnjakke og let dækken.

Kraven kan rækkes helt sammen via den elastiske snor, det holder vandet ude så det ikke trænger ind under jakken. Den utrolig bløde krave kan strammes op ved og omkring halsen, så nakkeområdet og bryst er beskyttet.

Bagpå regnjakken /og dækken er der  designet et reflekterende mønster, der gør øger synlighed i mørket.  Regnjakken er derudover designet med 3M reflekterende striber rundt omkring.  Den perfekte pasform Hurtta har er fantastisk og passer godt til de fleste  hunde. MAterialet er åndbart og meget vejrbestandigt houndtex. Sømmene  jakke  er lukkede og det giver en gør de er mere vandtætte.

Ved halen er der også en elastisk snor der kan trækkes sammen, hvilket er ideelt når du har en hund med høj haleføring. Som en detalje Hurtta er kendt for er det lille hul i rygstykket, du kan hængte linen fast til selen gør det let at have sele på inde under jakken.

  • Monsoon Coat
  • Størrelser fra 20 cm til 70 cm
  • Farver: Blackberry

Hurtta Monsoon Regnjakke Brugervenlig

Hurtta Expedition Parka har er med overflade materialet der er modstandsdygtigt ud over det normale, hvilket betyder at den er designet så alle hunde rigtig kan løbe rundt og lege uden genér. Foran på jakken er der vand- og vindtætte bløde elastiske stykker, der giver hunden en fantastisk og fri bevægelighed. Hurtta jakken er selvfølgelig justerbar i halsudskæringen, i ryggen og yderligere i kraven. Der er 3M-reflekser rundt omkring på jakken, hvilket gør jakken ekstra synlig i mørket. Det unikke der bør bemærkes ved denne jakke er, at der er en sammentrækningen man kan benytte i rygstykket, det sidder indvendigt, hvilket vil sige at der ikke vil være et synlig elastik, som f.eks.  andet Hurtta Extreme Warmer har.

Målevejledning for at finde den rette størrelse

For at finde den rigtige størrelse til din hund,  skal du først finde rygmålet på din hund. Ud fra dette mål, bør du tjekke om de resterende mål passer din hund.
Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, er du mere end velkommen til at kontakte Team Jekas.

OBS: Vi forsøger at have alle størrelser på lager. Ellers ankommer de fra vores fjernlager indenfor 1-3 hverdage. Du modtager mail fra os hvis der er ventetid.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.8 kg
Farve

Blackberry

Længde

20 cm, 25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm

Mærke

Hurtta

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen