Tholo Danmark - Galgestrop Sort - Tholo by Jekas - Din Shop
Galgestrop Sort Tholo By jekas - galgesnor - trimmebordeGalgestrop Sort Tholo By jekas - galgesnor - trimmeborde

Galgestrop Sort

89,00 DKK99,00 DKK

Reservedel  Galestrop

Tholo By Jekas Galgestrop  fås i 2 bredder 10 mm og 15 mm begge i farven sort. Når du skal have det bedste til din hund når du bruger en ny strop til din THOLO Danmark Galge.

Ryd
Varenummer (SKU): 230 Kategorier: , Tags: , ,

Tholo BY Jekas Galgestrop – Til Galge på Trimmeborde

Tholo By Jekas Galgestrop Galgestrop til galge på trimmeborde,  fås i 2 bredder 10 mm og 15 mm begge i farven sort. En galgesnor er et must have når du trimmer og groomer din hund. Det er ofte sådan at en galgesnor ikke slides op. Men at der ved mange klipninger,  kan forekomme der klippes i en galgesnor. Derfor er det vigtigt at der kan tilkøbes løse galge snore.

  • Galgestrop – B: 10 mm – Sort (vare nr: 230)Bredde: 10 mm
    Farve: Sort
  • Galgestrop – B: 15 mm – Sort (vare nr: 231)Bredde: 15 mm
    Farve: Sort
  • Galgesnor Kan bruges til alle slags galger

Tholo BY JEKAS – Galge med strop

Galge med strop bruges til galger til vores Tholo By Jekas Trimmeborde til at opretholde hoved på hunden når du trimmer din hund . Det kan være nødvendigt for at kunne trimme hunden , med en galge der hjælper hunden med at stå oprejst. Således du let og ubesværet,  kan komme til at trimme din hund.

TOLO By jekas Trimmeborde

THOLO Trimmeborde &  THOLO Trolly,  THOLO Elektrisk Trimmeborde,  THOLO  Elektriske Trimmebord og den Elektriske THOLO Trolly, der gør det let og ubesværet at groorme og transportere din hund og dit grej.  Tholobyjekas  er forhandler  og producent af THOLO Danmark Trimmeborde. Vi er producent og forhandler af  THOLO Danmark Trimmebord,  samt vores elektrisk Trimmebord Low Low og ikke mindst den Justerbare THOLO Trolly.

Den høje kvalitet upgrade med en brugervenlig funktionalitet, der det til fremtidens trimmebord. Her er der noget til Hund frisøren, Hundemassøren, kennelejeren eller Hundeejere med mange hunde. Tholo Danmark Trimmeborde ” Tholo By Jekas ” Når du kigger efter Groomingborde har vi en lille model Traveller Easy to Go, og Trimi, Trim og Grande, under hver af de 3 modeller er der mulighed for at vælge variant.

Du kan vælge modellerne uden hjul, med Turbo hjul eller med Rally hjul. Kontakt os – hvis du har nogle spørgsmål. Hvorfor vælge at købe groomingborde hos jekas – fordi vi sælger kvalitets trimmeborde og værner om hver enkelt kunde. Vi sælger velkendt dansk design og det tager man ikke fejl af. Trimmeborde fra Tholo By Jekas kollektion,  når det er kvalitet der er i fokus.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,3 kg
Størrelse

Lille, Stor

Dyregruppe

Hund

Funktion

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen