Furminator Børste Kort pels | Se tilbud og køb hos jekas
Furminator Børste kort pelsFurminator Børste kort pels

Furminator Kort pels

229,95 DKK459,00 DKK

Høj kvalitet og verdens kendt.

Den tager løse hår og tager underuld i et snup tag. Furminator Børste Kort ples er i høj kvalitet og verdens kendt. Den tager løse hår i et snup tag og tager underuld, uden side stykke.

Ryd

Furminator Børste Kort pels

Furminator Børste Kort pels er i høj kvalitet og verdenskendt. Den tager løse hår i et snup tag og tager underuld, uden side stykke. Den begrænser fældning og du trimmer samtidig dit kæledyr. Furminator er en fantastisk og genial manuel trimmer, der kan reducere din hunds fældning med op til 90%. Furminator fjerner underulden og løse hår i hundens pels, uden at beskadige dækhårene. Du vil få en hund med glattere og blankere pels. Reducerer også elementer i luften, som allergikere kan blive påvirket af. Denne børste er til hunde med lang pels.

Der er tænkt på alle detaljer med en FURminator. Den er designet for behagelig ergonomi under brug, da håndtaget er belagt med gummi. Det er behageligt at holde på og selvom den bliver våd eller fedtet, sørger håndtaget for, at den ikke glider i din hånd. Kartehovedet er udformet med en pasform efter katten.

Med en funktionel og smart karte fra FURminator, kan du på  relativ kort tid , eksempelvis 10-20 minutters ugentlig børstning af din kat eller hund, nedsætte antallet af de trælse løse hår. Børsten eller Karten fjerner effektivt løse hår fra pels børns underuld på katte og hunde. Den fjerner helt op til 99% af de løse hår, så på den måde kan problemer med hårboller nedsættes. Din kat slikker dem normalt af og sluger dem, når den vasker sig. FURminator Small Børste eller Karte er en af de mest effektive Børster eller karter. Karten er velegnet til katte og hunde med lang pels og meget underuld ( løse hår )

Furminator Børste Kort pels

Furminator blev udviklet af Angie Porter, der er professionel hunde frisør. Hun vill udvikle et produkt, der på en sikker, komfortabel  og effektiv måde, kunne fjerne løs underuld og reducere  fældning på op til 90 %,  på både hunde og katte. Vil du se Furminator børste eller karte til lang Pels kan du se den Her. 

Med en langhåret kat ved du udmærket hvor irriterende det kan være med løse kattehår eller hundehår, der ender alle vegne. Der sidder kattehår eller hundehår  i møblerne, de ligger i klumper på gulvet og sidder på dit tøj. Men mange af de løse hår, kan også ende i kattens eller hundens mave og bliver i stedet til hårboller, som kan give problemer med fordøjelsen ( især hos katte og mindre langshårs racer.

Hjørnerne sikrer, at børsten eller karten ikke skader din kat seller hunds hud, hvis du trykker for dybt. Når de løse hår har samlet sig i børsten eller karten, fjerner du dem hurtigt ved at trykke på FUR-ejector-knappen, så hårene nemt og hurtigt bliver skubbet fri.

Fordele ved Furminator

  • Fjerner op til 99% løse kattehår eller hundehår
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FUR-ejector
  • Tager kun 10-20 minutter at bruge
  • Køber du en FURminator, har du en holdbar børste eller karte, der effektivt afhjælpe løs pelshår

Mål: vejledning

  • XSmall: > 4,5 kg Pels< 5 cm / skærbredde 3,2 cm
  • Small:  > 9 kg  Pels< 5 cm / skærbredde 4,4 cm
  • Medium: > 9-23 kg Pels< 5 cm / skærbredde 6,2 cm
  • Large: > 24-41 kg Pels< 5 cm / skærbredde 10,2 cm
  • XLarge: >45 kg Pels< 5 cm / skærbredde 12,7 cm

Team Jekas

 Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan følge os på Facebook her.  Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at @jekashundogkat

Vægt 0.8 kg
Størrelse

XS, S, M, L, XL

Mærke

FurEater

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen