Arion Active Adult All Breeds - Køb ARION - få 7 sæk GRATIS
Arion-Active-all-breed-glutenfri-hundefoder jekashundogkat.dkArion-Active-all-breed-glutenfri-hundefoder jekashundogkat.dk

Active Adult All Breeds 12kg

439,00 DKK

Arion Active Adult All Breeds 12kg

  • Glutenfrit Tørfoder
  • Øget energibehov
  • Tilberedt med kylling og ris
  • Højenergiopskrift
  • Højt proteinindhold
  • Med antioxidanter og Lcarnitin
Varenummer (SKU): 105538 Kategorier: , , Tags: , , ,

Arion Active Adult All Breeds – Arion Original

Arion Active Adult all Breeds. Det er en fantastisk kornfri hundefoder til en fantastisk pris – intet mindre. Arion hundefoder er et fuldfoder i høj kvalitet. Fodervejledning, ernærings informationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for. Fuld af energi .

Arion Active Adult All Breeds er en del af foderserien Arion Original, som er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller. Active-varianten er det perfekte valg til din brugshund. Produktet har et højt indhold af animalsk protein og kalorie, og er specielt sammensat til at give din arbejds- eller sports hund det ekstra brændstof, den har brug for. Arion Original Activeer beriget med L-carnitin, der sikrer en sikker og hurtig energifrigivelse uden, at hunden mister muskel vægt.

  • Muskel beskyttelse: Indeholder et højt indhold af animalsk protein og beriget med L-carnitin for at opretholde hundens  muskelmasse under intens aktivitet
  • Høj udholdenhed: Speciel tilpasset sammensætning med højt indhold af animalsk protein og fedt for at understøtte iltmetabolismen under aktivitet og for at forbedre energiforsyningen til optimal præstation.
  • Immunitets boost: Øget indhold af de naturlige antioxidanter, vitamin E, C, betacaroten og rosmarin for at beskytte kroppen med skader fra de frie radikaler under aktivitet.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 12 kg
Mærke

Arion

Dyregruppe

Hund

Funktion

Hundefoder

Fodertype

Aktive Hunde, Jagt Hunde, Glutenfrit

Problem

Højt energibehov

Smag

Kylling

Alder

Alle størrelser

INGREDIENSER: Kylling 44% (tørvejet),  ris 33%, kyllingefedt,  hydroliseret kyllingprotein,  ærter, roemasse, tørgær, kartoffel, raffineret cellulose, mineralsalt, F.O.S,  M.O.S., vindruekerner, rosmarin.

Ernæring/kg:  A-Vitaminer 20.000,  D3-Vitaminer 1.700,  Jern (mg/kg) 160,  Kobber (mg/kg) 19, Zink (mg/kg) 220, Mangan (mg/kg) 10, Jod (mg/kg) 4, Selen (mg/kg) 0,3, L-carnitin (mg/kg) 300, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.919

Næringsindhold:  Råprotein 31%,  Råfedt 21%,  Råaske 7,5%,  Råfibre 2,5%,  Calcium 1,5%, , Fosfor 0,9%

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen