Kattehalsbånd & Seler - Stort udvalg i kattetilbehør - Jekas

Kattehalsbånd & Seler

Kattehalsbånd & Seler, Kattesele samt kattetilbehør kan købes hos Jekas. Vi præsenterer hermed et pænt og nøje udvalg til dig! Vi har valgt nogle af de bedste modeller, der findes på markedet. Du kan trygt bruge disse katteseler – din kat kan færdes sikkert i naturen eller i haven. Med kattehalsbånd eller en kattesele. Køb kattetilbehør online hos jekashundogkat.dk

Viser alle 25 resultater

Kattehalsbånd og Katte seler for tryghed

Har man en kat, som løber meget ude, vil der altid være en risiko for, at den kommer for langt væk hjemmefra. I disse tilfælde kan det være en god idé, at katten har et halsbånd. Herpå kan du skrive navn, adresse og telefonnummer, så andre kan hjælpe katten hjem, hvis den kommer for langt væk. Det kan være en stor tryghed, at katten har et halsbånd på eller en kattesele. Man kan dermed bedre slappe af, da man blot bør stole på, at nogle nok skal hjælpe den hjem, hvis den bliver væk.

Behov for udeliv

Udekatten har et behov for at få lov til at løbe frit og jage. Når katten er ude, får den brugt en masse energi og stimuleret mange forskellige sanser. Det er derfor nødvendigt, at man lader katten løbe frit. Hvis først den har haft muligheden for dette, kan det være svært at tage det fra den. Katten er et vanedyr, så man kan ikke blot lave om på det, hvis man pludselig er blevet nervøs. Har man haft en dårlig oplevelse, hvor katten er løbet bort, kan det være svært at stole på, at den igen selv kan finde hjem.

Det kan derfor være en rigtig fin løsning, at katten får et kattehalsbånd på. De fås i et væld af forskellige farver. Nogle med pang og glitter og andre mere diskrete. Det kan være en stor tryghed for dig at vide, at katten har et halsbånd på, hvor der står, hvor den hører til. Den kan dermed blive hjulpet på vej, hvis nogle finder den på afveje. Hvis dem, der finder den, kan se, at katten er langt væk hjemmefra, kan de sørge for at tage kontakt til dig som ejer.

Sikkerhed i halsbåndet

Ydermere kan der også være en sikkerhedsforanstaltning i halsbåndet. Mange af dem fås med refleks, så katten lyser op i mørket. På den måde er der større chance for, at katten bliver set, når den færdes i trafikken. Man kan dermed også være denne bekymring foruden. Kattens sikkerhed i trafikken er ofte en bekymring, og det kan dermed være en god løsning. Det er svært, at holde katten inde, når mørket falder på. For dens trivsel skal ude katten også helst have lov at være ude både nat og dag, så den kan jage. Ofte vil det være om natten, at den jager.

Indekattens udeliv

Har man en indekat, som man ligeledes ønsker at give en smag på ude livet, kan en sele være løsningen. Ofte vil man ikke turde tage katten med ud i det fri, hvis ikke den er vant til det. Dette med frygt for, at den ellers vil løbe væk. Der kan heldigvis være en løsning at finde en katte sele. Disse findes også i alverdens afskygninger, farver og former. Der er noget for ethvert behov. Det er blot at tage stilling til hvilken løsning, der er bedst for dig. En sele kan være din sikkerhed for, at din indekat ikke løber bort, når den er ude. Find den sele eller det halsbånd, som passer bedst til dig og din kats behov. Se det store udvalg i sortimentet i kategorien, og find den rette løsning for dig.

Kattesele hvad skal jeg vælge?

Mange katteejere leder efter den sikreste kattesele der sidder perfekt og en kattesele katte er fortrolige med. Alt det rummer Tre ponti med snor en kattesele, der er perfekt til katte. Den har en god pasform, den er let at tørre af. Den sidder og katten har 100 % fri bevægelighed, hvilket i sig selv er nødvendigt for at katte katte ikke reagere negativt på en kattesele. Med denne kattesele undgår du at katten ikke kan bevæge sig fordi båndet fra hals til ryg er for kort. En step in sele er bare så meget bedre.

Valgte filtre

Farve

Mærker

25
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen