Kovaline til kat er en fantastisk plejeserie! Køb kvalitet her hos Jekas!

Kovaline

Kovaline  til kat er en fantastisk plejeserie, som indeholder alt det, som vi ønsker for vores katte. Uønskede stoffer er udeladt for det absolut bedste produkt. Dermed indeholder de kun det, som katten i virkeligheden har brug for og har gavn af. Køb KL plejeserie her og oplev glæden produkterne giver.

KL Kovaline til kat et must have

Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og endda også mennesker. Det er en fantastisk all-round serie, som man med fordel kan købe. Her behøver du altså ikke investere i forskellige produkter til de forskellige kæledyr. Her er du dækket ind med ÉT produkt!

Hygiejne & Care til din kat

Care & Hygiejne indeholder alt fra korttilskud til bidestop og pote voks. Du vil finde en produkter, der vil kunne bidrage til at forbedre din kats trivsel. En god trivsel giver en glad kat. Vi har derfor samlet en masse gode produkter under denne kategori. Mange katte ejere er ikke klar over, at deres kat har brug for plejeprodukter, men det er rigtigt vigtigt, at deres hygiejne pleje – præcis ligesom vi selv har et behov daglig plejet.

Viser alle 4 resultater

Valgte filtre

Mærker

4
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen