Interiør til Boligen - Happy House - Unik Udvalg hos Jekas

Interiør

Interiør til Boligen fra Happy House og andre kendte mærker. Uanset om du er Hunde, Katte, Heste ejer. Kan du finde flotte ting i den fede HAY stil. Der både er stilfuldt og moderne i tidens trend, hvor der ønskes et personligt præg og et udvalg der matcher den fed HAY stil. Interiør til boligen er trend sættende og hos Jekas Hund & Kat har vi et unikt og anderledes udvalg.

Viser 1–28 af 53 resultater

Interiør til Dig

Både til hunde,  katte og Heste ejer har vi flotte lamper i unikke designs, fyrfadsstager, billedrammer og figurer. Alt sammen, hvor det er kæledyret, som er i centrum. Lige som det skal være. Giv dit hjem det personlige præg, som det hungrer efter!  Der findes utallige fine billedrammer og der findes både med Hunde og med katte.  Så uanset om du er hundeejer eller katte ejer kan du finde noget der matcher til  din bolig.

Happy House

Happy-House er storleverandør af de diverse fantastiske varer. Vi har et stort udvalg af andre flotte interiørvarer af samme kvalitet. Vi har både figurer, lamper, måtter og andre interessante varer. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Happy House og deres Interiør er HAY stil i den trend der er oppe i tiden. Se blot i vores Interiør.

Team Jekas er klar til at vejlede dig hvis du står og har spørgsmål  Har du spørgsmål til et  produkt eller en vare, er du velkommen til at kontakte os Her.

Vi ønsker dig god tur runt på shoppen.

Valgte filtre

Farve

Mærker

53
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen