Hundetøj og Hundebeklædning | Hundejakker og hunde frakker! se her!

Hundetøj

Hundetøj, regnjakker, vinterdækken se vores udvalg i Hundetøj og Hundebeklædning til al slags vejr, regntøj, vinterdækken, trøjer, regnjakker er og t-shirt til enhver lejlighed. Er du på udkig efter tøj til din hund har jekas.dk et udvalg af de mest brugervenlige og funktionelle tøjmærker inden for hundetøj og hundebeklædning.  Du finder hundetrøjer, vinterjakker og vinterdækkener, t-shirt, strik-trøjer og ikke regnjakker.

Viser 1–28 af 31 resultater

Hundetøj og Hundebeklædning.

Skal du holde din hund varm, ren og pæn kan være en rigtig god investering til din hund med en form for hundetøj.  Hvis den fryser, når I er ude at gå. Det sker typisk for nyklippede og mindre hunde  at de fryser og har svært ved at holde varmen. Vi har et udvalg af hundejakker, hundetrøjer, regntøj og vinterdækkener, der skåner din hund mod vind og vejer.

Kæmper du mod vind og vejer?

Sne, snap og regn kan give ekstra pelspleje på hunde med lang pels. Det kan undgås ved at bruge hundetøj, det skærmer pelsen og det beskytter din hund. Regn , sne og slud gør pelsen våd og fugtig, det danner filter i pelsen. Det er disse filter du skal bruge ekstra tid og pelspleje på. Når du har været ude at gå. Vi har også smarte designs, hvis din hund skal være lidt ekstra trendy og moderne. Se det sjove og flotte udvalg af lækre kvalitets beklædningsgenstande til din hund.

Vil du se lige inspiration kan du se det her. Det er vigtig med 100 % fri bevægelighed og det giver din hund så den kan bevæge sig fri.

Valgte filtre

Farve

Mærker

31
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen