NO SHIT skilte | Er du også super træt af lort? Fortæl det med et sjovt skilt!

NO SHIT Skilte

NO Shit skilte! Der er altid én hundejer i byen, som ikke samler hundens efterladenskaber op. Det er mildest talt virkelig irriterende. Dette skilt gør opmærksom på problematikken med en lidt humoristisk vinkel. På denne måde fortæller du, at du altså ikke er interesseret i at have lort på din græsplæne. Så hvis du har problemer med, at hundeejerne i din del af byen ofte kommer forbi din grund, hvorefter deres hunde besørger deres Høm-Høm´er på din grund – så kan du med et “NO SHIT” hundeskilt gøre opmærksom på, at du syntes de bør rydde op efter deres hund

NO Shit & Her Vogter jeg

NO Shit & Her Vogter jeg.  Sjove hundeskilte kan du finde lige her! Der er altid én hundejer i byen, som ikke samler hundens efterladenskaber op. Og der er altid fremmede, der skal gøres opmærksom på der er hund på din matrikel.

Pick it up

Med Pick it Up  gør du hundeejere opmærksom på at du ikke efterladenskaber ( hundelort ) på din matrikel.  Eller for den sags skyld, at du på ingen måde er  er interesseret i at have lort på din græsplæne eller i din indkørsel. Det er mildest talt virkelig irriterende. Dette skilt gør opmærksom på problematikken med en lidt humoristisk vinkel.

Sjove skilte et must have

Med et skilt gør du opmærksom på der er hund på din matrikel og at fremmede bør tage hensyn til det. Desværre er disse skilte for udgående grundet der sælges alt for lidt af dem. Og vores leverandør lader dem derfor udgå. Derfor anbefaler vi at du køber nu sådan du kan få dt imens vi stadigvæk har skilte på lager.

Viser alle 10 resultater

Valgte filtre

10
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen