Her Vogter Jeg | Sindssygt populære skilte af absurd god kvalitet! Køb her!

Her Vogter Jeg

De monsterpopulære “Her Vogter Jeg”-skilte findes lige her! De er af absurd god kvalitet – og så er der mange forskellige. Du kan derfor helt sikkert finde lige netop den, som passer til din hund. Det er en super god måde at gøre folk opmærksomme på, at der er en hund på din grund.

NO Shit & Her Vogter jeg

NO Shit & Her Vogter jeg.  Sjove hundeskilte kan du finde lige her! Der er altid én hundejer i byen, som ikke samler hundens efterladenskaber op. Og der er altid fremmede, der skal gøres opmærksom på der er hund på din matrikel.

Pick it up

Med Pick it Up  gør du hundeejere opmærksom på at du ikke efterladenskaber ( hundelort ) på din matrikel.  Eller for den sags skyld, at du på ingen måde er  er interesseret i at have lort på din græsplæne eller i din indkørsel. Det er mildest talt virkelig irriterende. Dette skilt gør opmærksom på problematikken med en lidt humoristisk vinkel.

Sjove skilte et must have

Med et skilt gør du opmærksom på der er hund på din matrikel og at fremmede bør tage hensyn til det. Desværre er disse skilte for udgående grundet der sælges alt for lidt af dem. Og vores leverandør lader dem derfor udgå. Derfor anbefaler vi at du køber nu sådan du kan få dt imens vi stadigvæk har skilte på lager.

Viser alle 9 resultater

Valgte filtre

Mærker

9
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen