Alt i Godbidder - Hundesnacks - Tyggeben - Natur Tyg - Jekas

Hundesnacks

Hundesnacks og Tyggeben

Godbidder, Trærod, Tyggeben, naturlige Tyggeben, Knogler, til hunde finder du her, når de kære Pels Børn skal forkæles! Vi har sørget for at finde de lækreste frem, så din hund aldrig bliver skuffet.

Hundesnacks og Hundegodbidder kan bruges som almindelig hundesnack – men også som en belønning ved træning. I jagten på det gode hundeliv går Jekas Hund og Kat forrest der er hund det bedste der er godt nok til din hund. Find de lækreste Hundesnacks og Hundegodbidder til din hund her.  Jekas Hund og Kat har et stort udvalg til ekstreme og aktive tyggere. Vi går op i hunde  med særlige behov for at tygge kan få lang tyggetid og god tyggetid i vores naturlige langtidstyg.

Du finder Godbidstasker til træning og belønnings godbidder.

Viser 1–28 af 165 resultater

Hundesnacks & tyggeben

Velegnede trænings godbidder

Alle hunde elsker at få en Hundesnacks & tyggeben eller en hundegodbid, når de skal forkæles eller de skal belønnes.  Team jekas anbefaler vores Natur Træ Rod Eller de har udført en trænings opgave tilfredsstillende. Disse godbidder er hurtige at spise i forbindelse med træningen og derfor særligt velegnede som trænings godbidder Vi har et udvalg i lækre hundegodbidder, som er velsmagende, kornfrie, fedtfattige og tandrensende.

Vi har selvfølgelig også et specifikt udvalg af hundegodbidder der er velegnede som forkælelse eller belønnings godbid. Din hund Vores pels børn fortjener kun det bedste! Derfor har vi hos jekas Hund & kat sammensat et udvalg af bløde godbidder, trænings snack, tyggeben, gnaveben, knogler, løse kiks, natursnacks, natur tyggerødder og ikke mindst tandrensende hundegodbidder. Uanset hvilket formål eller hund, du leder efter hundegodbidder til en stor eller lille hund, så gå aldrig forgæves hos os.

Hundegodbidder

Alle hunde elsker at få Hundesnacks & Tyggeben. Det er lækkert med en smagsfuld hundegodbid, når de skal forkæles eller de skal belønnes, eller de har udført en trænings opgave tilfredsstillende. Disse godbidder er hurtige at spise i forbindelse med træningen og derfor særligt velegnede som trænings godbidder Vi har et udvalg i lækre hundegodbidder, som er velsmagende, kornfrie, fedtfattige og tandrensende.

Vi har selvfølgelig også et specifikt udvalg af hundegodbidder der er velegnede som forkælelse eller belønnings godbid. Din hund Vores pels børn fortjener kun det bedste! Derfor har vi hos jekas Hund & kat – har sammensat et udvalg af bløde godbidder, trænings snack, tyggeben, gnaveben, knogler, løse kiks, natursnacks, natur Trærod og ikke mindst tandrensende hundegodbidder. Uanset hvilket formål eller hund, du leder efter hundegodbidder til en stor eller lille hund, så gå aldrig forgæves hos os.

Velsmagende og spændende Natursnack

Hos jekas Hund & kat finder du et pænt udvalg af naturlige hundesnack og hundegodbidder, hvor der ikke er tilsat stoffer.  Vi ikke kan lide vores hunde får så som konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Jekas Hund & Kat har natursnack, der både er er sunde og velsmagende. Flere af vores natursnack  er velsmagende hundesnack, og de har samtidig en tandrensende effekt. Her styrkes hundens gummer og kæber. Hunde elsker natursnack og de elsker duften og smagen i de naturlige hundesnack. De mest populære natursnack er griseører, ko ører, grisefødder, okseklove, tørret fisk og grisehaler. Hvis din hund døjer med overvægt, kan de traditionelle griseører. Her kan du erstatte dem med okse ører, som har et lavere fedtindhold.

Bløde godbidder er belønnings godbidder

Uanset om du er til træning, udstilling, leg eller hygge eller på anden måde aktiverer din hund, er det at belønne hunden en utrolig vigtig del af det at aktivere hunden. Det er derfor vigtigt, at belønningen altid er interessant og varieret. Ved at bruge en blød type af godbidder, er man medvirkende til at skåne hundens tænder – dette er især vigtigt i hvalpestadiet. Pels Børn fortjener altid det bedste, hvorfor Jekashundogkat.dk tilbyder et udvalg i forskellige bløde godbidder. Du kan altid finde en mulighed for at tilbyde pels børn noget nyt og spændende.

Stort udvalg af tandrensende hundegodbidder

Hos Jekashundogkat.dk  finder du et udvalg af tandrensende hundegodbidder til alle hunde uanset størrelse. Vi tilbyder tandrensende hundegodbidder i forskellige former, farver og udseende. Tandrensende hundegodbidder holder din hunds mund frisk og sund. Ved at give din hund f.eks.  tyggeben, gnaveben og knogler. Kan du sikrer din hund bruger sine tænder, og det er med til at minimerer udviklingen af plak og tandsten.  Og dertil kan du reducere den dårlige ånde, nogle hunde kan have! Her anbefaler vi helt klart Bogar Bogadent, det virker og selv dyrlæger anbefaler Bogar Bogadent. Din hund kan bruge i timevis på at tygge på diverse knogler og tyggeben. Her er knogler og tyggeben en nødvendighed have, når din hund f.eks. skal være alene hjemme eller af andre den bare skal holdes beskæftiget for ikke at kede sig. Tyggeben, Tyggeben af Trærod og knogler har den perfekte balance af fosfor og fosfor, der holder pels børn sunde.

Må en hundehvalp også få en knogle at gnave i?

Hundehvalpe må gerne få en knogle at tygge i, når de f.eks. skal være alene hjemme. Her anbefaler Team Jekas at du giver en hundehvalp vores naturrod der er tyggestærk, der ikke splintre og det bedste er den fedter heller ikke.  Du bør dog  undgå at give en hvalp ben fra fjerkræ eller ribben fra grise, grunden er at disse knogler let kan deles i og splintre i små stykker, når hundehvalpen tygger i dem. Du kan derfor vælge okseknogler eller kalveknogler, da disse er robuste nok til at blive gnavet i. Team jekas anbefaler igen at hvalpe får den 100% naturlige natur tyggerod.

Vælg det rette tyggeben

Når du skal vælge det rette tyggeben, så vælg et tyggeben i en god størrelse, så det når helt ind til kindtænderne, hvor plak og tandsten ofte er. De såkaldte naturrødder er kendt for at være særdeles langtidstyg og tandrensende, og som kan holde mange hunde beskæftiget i timevis. Tag en tur rundt på shoppen os se vores store udvalg og få hurtig levering til døren. Hos Jekashundogkat.dk finder du tandrensende hundegodbidder og Veggie stænger til dig, der gerne vil beskytte din hunds tænder. Du kan finde lidt inspiration på vores Blog

Lækre gnaveben og knogler til din hund

Hos Jekas Hund & kat finder du et stort udvalg af velsmagende knogler, tyggeben og vores natur tyggerod. Når du giver din hund knogler, tyggeben eller tyggestærk tyggerod. Er du med til at din hund bruger sine tænder, hvorved der bliver en mindre risiko for at der kommer tandsten og dårlig ånde mindskes med effekt. Gnaveben, Gnave naturrod og knogler holder din hund beskæftiget i adskillige timer, på en naturlig og sund måde.  Derfor er disse produkter yderst velegnede til at holde pels børn beskæftiget, når de skal være alene hjemme. I vores rå gnaveben findes en perfekt balance mellem phosfor og calcium. Der medvirker til at holde din hund frisk og sund. Knogler er et godt alternativ, da du kan fylde dem igen med det fyld, du selv ønsker din hund skal have. Knogler er tidskrævende og går derfor under betegnelsen langtidstyg for din hund. Et er sikkert din hund vil elske dem. Du finder et væld af knogler i forskellige former og smags varianter hos Jekashundogkat.dk

Tyggeben til små og store hunde

Hunde elsker som udgangspunkt altid at få et tyggeben, som de kan gnave i og de kan hygge sig med. Alle Pels Børn fortjener et tyggeben i ny og næ. Du finder du et udvalg af tyggeben i forskellige former og størrelser hos Jekashundogkat.dk. Du kan med sikkert finde et tyggeben hos Jekas Hund & Kat der matcher dit pels barns smagsløg, størrelse og kæbestyrke. Husk når det gælder Pels børn kan alderen spille en rolle i forhold til valget af knogle eller tyggeben. En ældre hund med svage kæber skal f.eks. have blødere ben end en yngre hund med stærke kæber.

Udover de traditionelle og almindelige hundegodbidder finder du et udvalg af øvrige hundegodbidder, som er både sjove og lækre. Vi opdaterer hele tiden siden og lægger nye varianter på siden. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os via tlf. eller på mail Her.

Godbidstasker til Hverdag og til Træning

Er du hundeejer er det et must have, at have godbidstasker eller en snacktaske tæt på hånden. Det kan være en fordel at have flere fordi, nogle bliver lidt snaskede indeni og andre bliver det ikke. Det er rart at have en snacktaske tæt på,  når din hund skal belønnes eller du er ude at træne.

Valgte filtre

Kategorier

Farve

Mærker

165
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen