Hundeseler - Kæmpe udvalg - på tur med Hund - Se Hos Jekas

Hundeseler

Hundeseler i alle afskygninger i et unikt udvalg i Hundeseler, der er komfortable og sikre for din hund at benytte, kan du finde lige her. Seler til aktive hunde, seler til store hunde og seler til små hunde. Der findes mange forskellige designs, farver og størrelser – så vi er helt sikre på, at du finder en Hunde sele, der passer til din stil – og vigtigst af alt – din hunds størrelse.

Kigger du efter Hundeseler er du kommet til den rigtige shop hos Jekas. Her kan du finde alt det du har brug til din hund, hår i skal på tur. Er der udfordringer og du har spørgsmål til størrelse er du altid velkommen til at enten ringe til os og vores kundeservice hjælper dig.

Viser alle 26 resultater

Unikt udvalg i Hundeseler

Her har vi samlet de hunde seler til aktive hunde og Brugs hunde. Det er vigtigt at se på hvor aktiv hunden er. Active hunde og brugs hunde har brug for en anden type sele end. mini hunde og lellemstore hund.

Hunde seler til minihunde og små hunde. Et er sikkert her er  flere typer seler. Et er der skal være 100 % fri bevægelighed og den skal have en perfekt pasform.Vi har de bedste hundeseler og hvalpeseler.  Her kan du finde lige den hunde sele, der passer din hunds behov og dens størrelse. Du finder alt lige fra hunde seler til den lille hund og til den store brugshund.

Find den rette hundesele til netop din hund

Her hos Jekas finder du de bedste hundeseler på markedet. Du finder både hundeseler og hvalpeseler, og du kan dermed finde en sele til din hund i alle aldre. Samtidig er det muligt at finde seler i forskellige størrelser. Dermed kan du finde en sele til din hund uanset dens størrelse.

Er du ude efter den perfekte sele til din hund?

En god sele er ofte at foretrække når hunde skal på gå tur i det fri, hvis f.eks. din hund har for vane at trække. En Hundesele er langt mere skånsom end et halsbånd. Det er fordi trækket fordeles mere jævnt, end hvis det var et halsbånd, hvor trækket ligge på strube og jhalsen. Med en sele er der ingen overbelastning fpr din hunds hals muskler. Vi anbefaler at du bruger en hvalpesele til alle hundehvalpe, til den har trænet og lært at gå pænt med hundesnor. Når du køber ny sele til din hund, er det igtigt at du har taget brystmålet på din hund, omkreds af hundens bryst, så du får en sele der passer og ikke generé hunden. Husk en sele skal gerne sidde som en fin handske, ikke for stramt og ikke for løst. Sidder den for løst er der ingen støtte og for stramt, kan den lave gnavsår og give ubehag for hunden. Vores seler er som udgangs punkt justerbare, nogle mere end andre. Så er der opgivet to mål skal hundens brystmål ligge indenfor de to mål for at den passer. Legemeget hvilken sele du køber, vil du kunne finde hundesnor og hundehalsbånd der  matcher. Du kan købe her på shoppen eller i vores fysiske butik og du kan altid få råd og vejledning på shoppen som hvis du var i vores fysiske butik. God tur runt på shoppen

En hundesele til den lille hund

Søger du en hundesele til den lille hund, er mulighederne mange. I kategorien af lille hunde kan hunden stadig være i flere forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt, at man finder en sele i den rette størrelse. Hvis ikke selen passer lige nøjagtigt, går sikkerheden i selen af den. Hvis selen er for stor, kan hunden måske slippe ud, og er den for stram, kan den være skadelig for hunden. Det er derfor vigtigt at finde netop den sele, som passer til din hunds størrelse og dit behov som ejer. Af den grund finder du også decideret hvalpeseler på siden. En hvalpesele er velegnet til dig, som har en hund, der stadig er i voksefasen. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis din hund er i voksefasen, og du dermed hele tiden skal skifte din sele ud. En hvalpesele er smart, da den kan justeres i størrelsen. Det er derfor muligt at justere selen i takt med, at din hvalp vokser. Du bliver dermed fri for at skulle investere i en ny sele hver gang, at din hund tager et spring i størrelsen.

En hundesele til den større hund eller til Brugshunde

Der er derudover også mulighed for at finde seler til de større hunde. Har man en større hund, kræver det en sele, som kan klare lidt mere. En stor hund har ofte mange kræfter, og selen skal derfor kunne holde til en stor hund, der trækker i selen. Er man ude og gå tur med en stor hund i en sele, vil hunden ofte trække ejeren afsted. Derfor skal selen kunne holde til, at der bliver trukket i begge retninger, når ejeren holder igen for at holde styr på hunden. Du kan også finde seler, som kan bruges til de større brugshunde. Hvis hunden bruges til bestemt formål og erhverv, kan det ligeledes kræve en sele, som kan holde til mange kræfter. Det er samtidig vigtigt, at selen har en god pasform. Det skal ikke være ubehageligt for hunden at have selen på. Det er derfor vigtigt, at man vælger en sele, der er produceret i en komfortabelt materiale for hunden. Det er vigtigt, at hunden ikke ser selen som ubehagelig for, at man kan få succes med brugen af selen. På denne måde kan det blive en god oplevelse for både hund og ejer.

Hundeseler i alle stilarter

En hundesele er ikke bare en hundesele. Man kan få hundeseler i alle slags farver og størrelser. Nogle seler fås med helt smalle seler, hvor andre er med bredere seler. Det er helt op til hundens størrelse, kræfter og dit behov som ejer hvilken sele, der er den rette for dig. Samtidig er det også muligt at finde seler i alverdens farver og stilarter. Du kan dermed som ejer finde den sele, som er lige netop din yndlingsfarve. Hunden vil formentlig være ligeglad. Farven kan du derfor vælge ud fra dit behov, hvor du med pasformen kan tænke på hundens komfort.

Hundeseler til Aktive hunde

Hundesele til Aktive hunde skal gerne være  ergonomisk og samtidig en komfortabel hunde sele. Vi anbefaler f.eks. en af selerne her fra Hurtta Weekend Worrier den aktive hund. Hurtta Hunde sele er blød, med komfort, godkvalitet og  en unik funktionalitet.  Spænderne, som sidder på brystremmen gør det lettere at sætte selen på hunden, da du ikke skal løfte hundens forben. Overfladematerialet på selen er fremstillet af et blødt polyester med en Houndtex-laminering, som gør selen vejr bestandig. Det åndbare mesh der er i foret på indersiden af selen er super blødt, og det hverken skader pels eller gnaver nogen steder.

Hvilken sele – Der er altid for og imod

Vi har både den populære Tre Ponti sele,  Tre ponti med snor, IDC K9-sele, Curli Air mesh, Curli magnetic, Hurrta og  Red Dingo. Men vi har også mange andre!  Vi har de fedeste Hundeseler fra det kendte brand Hunter, Hunter Hilo, Hunter London, du kan kun blive inspireret og overrasket over vores fair priser.

 

Valgte filtre

Kategorier

Farve

Mærker

26
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen