Hundefoder på abonnement - Gratis Fragt - Jekas Hund og Kat

Hundefoder på abonnement

Hundefoder på Abonnement hos Jekas Hund og Kat Abonnements service med fast levering og Gratis Fragt til pakkeshop på hundefoder og katte foder. Vi gør det super nemt at være hunde- og katteejer  – du sparer tid og besvær.  Jekas giver dig en mulighed for at du kan bestille foder til din hund eller kat med de leverings intervaller du ønsker. Med et abonnement hos Jekas Hund og Kat bestemmer du helt selv hvor ofte foderet skal leveres.

Viser 1–28 af 47 resultater

Ændring af leveringsinterval?

Ved ønske om ændring  af leveringsinterval. Går du ind og annullere dit  abonnement og opretter et nyt med den nye ( ønskede ) leveringsinterval på abonnement. Hos os er der ingen binding i abonnements aftalen med Jekas Hund og kat.  Betalingen trækkes først fra dit kreditkort når Jekas afsender  foder ordren fra vores lager.

Har du oplevet at gå tør ?

Så har Jekas Hund og Kat løsningen og du kan købe hundefoder på abonnement. Hos Jekas Hund og Kat kan du købe hundefoder til fast levering i lige præcis det interval du ønsker.  Vi levere fragt frit til pakkeshop.

Er dette noget der kunne have din interesse, kan du læse mere her, hvor du kan blive klogere på vores koncept, og du kan finde al den information om produktet du ønsker

Hundefoder på abonnement

Hos Jekas Hund og Kat er det nu muligt at bestille tørfoder til fast levering (Hunde-  og Katte foder abonnement). Du kan vælge hvor tit du vil have leveret med mulighed for hver  2, 4, 5, 6, 7, 8,9, 10, 11 eller 12 uge

Er du i tvivl inden bestilling, så kontakt os på telefon eller på salg@jekas.dk.  Se også vores øvrige handelsbetingelser for abonnement her:

Kan man kun få hundefoder og vådfoder på abonnement. 

Vi kan i princippet lave abonnement på alle varer. Ønskes der abonnement på noget der ikke er på shoppen, så tag kontakt til os, så finder vi en ordning til dig.

Du kan til hver en tid opsige dit hunde eller katte foder abonnement, dog skal det ske inden 5 dage til næste levering.

Fordele ved hunde & Katte foder abonnement:
Dit foder bliver leveret og du glemmer aldrig at købe foder.
Foderet er billigere end ved normal handel.
Der vil af og til komme små overraskelser med ved leveringerne.

Hundefoder på abonnement Jekas Hund og Kat

Det har aldrig været så let at bestille foder til fast levering hos Jekas:

  1. Gå til Abonnements Hundefoder
  2. Find det hundefoder du ønsker
  3. Vælg leverings interval f.eks. 2 uger –  klik og bestil
  4. Tjek din indkøbskurv for det valgte produkt er korrekt
  5. Vælg levering
  6. Gå videre til betalingsvinduet.
  7. Beløbet trækkes ved afsendelse af foderet fra Jekas

Har du oplevet at gå tør ?

Så har Jekas løsningen og du kan købe hundefoder på abonnement.
Hos Jekas kan du købe hundefoder til fast levering i lige præcis det interval du ønsker.  Vi levere foderet til pakkeshop og ved flere sække leveres der i flere pakker, grundet max til pakkeshop er 20 kg.

Er dette noget der kunne have din interesse, kan du læse mere her, hvor du kan blive klogere på vores koncept, og du kan finde al den information om produktet du ønsker.

Forskellige typer hundefoder

Her på siden findes en lang række forskellige typer af hundefoder, hvoraf det hele er tilgængeligt som abonnementsløsning, så du får det leveret med faste intervaller.
Vælg imellem økologisk hundefoder, allergivenligt hundefoder, glutenfrit hundefoder, hundefoder med fisk, hundefoder med fjerkræ, hundefoder med lam, hundefoder med okse, hundefoder med vildt, hvalpefoder, kornfrit hundefoder, tørfoder og vådfoder.

Det store udvalg på hjemmesiden lader dig give din hund en glidende og blød overgang fra det hundefoder, som du har kørt med indtil, det hundefoder som du kan få med en abonnementsordning hos os, men det lader dig også vælge imellem mange forskellige typer, hvis du endnu ikke har fundet det, som din hund bedst kan lide, eller hvis du blot ønsker at skifte imellem forskellige typer for at beholde din hunds interesse.

Fordele ved at bestille hundefoder via abonnement

Der er en lang række fordele ved at bestille hundefoder via vores abonnement her hos Jekas:
• Du glemmer aldrig at købe hundefoder til din bedste ven, og du går derfor aldrig tør for hundemad.
• Abonnementet fortsætter automatisk, indtil du opsiger det, hvorfor du kan lægge alle bekymringerne om indkøb af hundemad til din bedste ven 100% fra dig.
• Med abonnementet får du konsekvent en levering af hundefoder én gang om måneden eller med det interval du har valgt
• Ingen binding: abonnementet kan til enhver tid opsiges med øjeblikkelig virkning og uden ekstra omkostninger.
• På hjemmesiden finder du en lang række forskellige mærker og typer af hundefoder, hvorfor du kan være sikker på, at der er noget, som din hund med kunne få som favorit foder og gladelig vil sætte tænderne i.
• Betalingen er både sikker samt nem og  hurtigt overstået – og sker automatisk én gang om måneden ( det valgte interval ) , når først du har oprettet dit abonnement.

Betaling

Betaling af en vare kan foregå med betalingskort: Visa/Dankort, Visa, Maestro, Mastercard, , Visa Elektron, Mobilepay, og kontant ved afhentning (efter aftale). Det er lige så sikkert som at bruge dit kreditkort i andre butikker.

Abonnementsbetingelser

Vi tilbyder forskellige abonnementer, der sikrer dig en fast leverance af et ønsket produkt. Både levering og transaktion sker med faste intervaller i henhold til aftale.
Abonnementsaftalen er selvfølgelig kun gældende for produkter, der er købt på jekashundogkat.dk hvorfor priser og intervaller fremgår på webshoppen.
Disse abonnements bestillinger foregår ligeledes med betalingskort, og de kræver, at du mindst er 18 år gammel.

Bindingsperiode

Når du bestiller et af vores abonnementer, binder du dig ikke for en bestemt periode. Abonnementet kan stoppes igen med det samme og med øjeblikkelig virkning.
Dog fortsætter det indtil du eventuelt vælger at opsige det, og du kan altså ikke vælge imellem løsninger af forskellige længder.
Vil du ændre leveringsinterval annullere du det abonnement du har og laver et nyt abonnement der passer bedre i leveringsinterval. Det eneste, som du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at stoppe abonnementet, er, at det skal gøres 5 hverdage inden dato for levering, ellers vil du både modtage og betale for din næste levering.
Opsigelsen foregår på vores hjemmeside direkte på din profil.

Levering af Hundemad

Leveringen af dit hundefoder sker månedligt og altid i henhold til den dato du bestiller abonnement på. Dog vil du ikke med sikkerhed modtage din levering på samme dato hver måned, da det afhænger af weekender og helligdage. Den garanti, som vi kan give dig, er, at du vil modtage din levering senest indenfor 1-3 hverdage, og at du vil modtage en mail når forsendelsen er afsendt.

Valgte filtre

Mærker

47
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen