Naturhø & Bundstrøelse | Gnaverstrøelse i høj kvalitet

Naturhø & Bundstrøelse

Naturhø & Bundstrøelse

Hos Jekas finder du et udvalg af bundstrøelse i høj kvalitet  til din gnaver.  Hos os finder du Naturhø, halm og spåner og vi har chinchillasand og gnaverbundstrøelse i alle gnavere. Den høje kvalitet gør at gnaverburet forbliver tørt og lugt gener formidskes. Jekas tilbyder et udvalg af forskellige farver og kvaliteter, så du kan sikkert finde lige præcis det du har brug for.

Viser alle 7 resultater

Natur-hø, halm, badesand og bundstrøelse

Hos Jekas har vi altid et udvalg af badesand, natur-hø, halm, og bundstrøelse til dit gnaverbur. Hø er vigtig for din gnavers sundhed og skal derfor altid være tilgængelig. Ellers kan du risikere, at din gnaver får problemer med tænder eller mave.

Husk din gnavers tænder vokser hele livet igennem og det er derfor vigtigt, at de slibes på en naturlig ved hjælp af f.eks. natur-hø for at undgå hensigtsmæssige følger. Vær opmærksom på at når det gælder natur-hø, kan høets farve variere. Det betyder ikke, at der er tale om dårligt hø, så længe høet dufter friskt og ikke indeholder for mange hårde plantedele. Natur-hø er behandlet skånsomt, så de naturlige vitaminer bevares. Har du en kræsen kanin, kan du eventuelt blande høet op med lidt tørrede urter

Her hos Jekas har vi et udvalg af bundstrøelse lavet af fyrretræ, bomuld og silikat krystal. Det er vigtigt at du tænker over dit valg af bundstrøelse, eftersom det du vælger til at lige i bunden af dit gnaverbur, grad afgør hvor hurtig og hvor meget hurtigt dit gnaverbur kommer til at lugte. Valg af bundstrøelse kan i nogle tilfælde påvirke dine dyrs helbred Der findes utallige former for bundstrøelse. Du kan vælge imellem når du skal vælge strøelse til dit gnaverbur. Hos Jekas anbefaler vi at du prøver dig frem. Og på den måde finder det bundstrøelse din gnaver foretrækker.

Hvad er forskellen på Hø og Halm?

Er du i tvivl om forskellen på Hø og Halm kan vi kort fortælle.
Hø er foder og halm er isolering. Hø er en erstatning for frisk græs. Gnavere lever af græs der udgør hoveddelen af kosten. Høet er skåret i fine små og tynde stykker der er lagt til tørre. Hvorimod halm er stråene fra korn. Halm har en noget lavere ernæringsværdi og bruges kun som en lille del af det daglige gnaverfoder.

Gnaver og Halm

Halm er også egnet til bundstrøelse i dit gnaverbur. Når du lægger et tykt lag halm i buret, giver du din gnaver et behageligt underlag at gå på. Mange gnavere elsker at grave og gemme sig i et tykt lag halm. Halm giver din gnaver en mulighed for at kunne sove dejligt og på et blødt lag halm. Her er halm en absorberende bundstrøelse og kan samtidig bruges som et tilskud til det daglige gnaverfoder.

Natur-hø i høj kvalitet

Hø udgør en stor og vigtig del af det daglige foderindtag hos gnavere. Derfor er det vigtigt at du vælger frisk hø. Du må ikke spare når der vælges hø. Du bør sikre dig, det er frisk i farven, det dufter frisk og det ikke støver mere end normalt.

Hø, Halm og Spåner

Du finder det bundstrøelse din gnaver foretrækker og der matcher din gnavers behov. Gnaverspåner også kaldet savsmuld, har en god sugeevne der mindsker lugten. Vælger du spåner kan de bruges som bundstrøelse i dit gnaverbur. Det kan også være en del af bundstrøelsen i halvdelen af buret, der hvor din gnaver har sit toilet, imens resten er f.eks. halm eller hø. Bruger du halm som bundstrøelse er det blødt at sove på, men det mindsker ikke lugt gener som Spåner gør.

Hvorfor er Badesand vigtig?

Gnavere elsker at bade i deres badesand. Hos Jekas finder du badesand der er velegnet til gnavere. Gnavere skal have mulighed for at bade i det og vi anbefaler det er ca. 3 min dagligt. Badesand hjælper med at holde gnaverens pels blød, velduftende og ren. Her er det især hamstere ørkenmus, rotter og chinchillaer der elsker at bade i badesand. Du finder let dit badesand hos os.

Bundstrøelse til alle typer gnavere

Kort fortalt Deguer kan godt lide at bygge huler, reder og de elsker at gemme sig i burets bundstrøelse. En hamster bruger bundstrøelse til at bygge reder og huler i. De bruger mest en blød strøelse grundet deres små bløde poter. Marsvin har ligeledes det at de elsker at gemmesig og de laver også reder i strøelsen. Ørkenrotter og mus bygger tunneller, reder og de elsker mindst lige så meget hygge og skjule sig. Rotte ejer bør vælge støvfri bundstrøelse, grundet rotter er modtagelige for luftvejssygdomme. Bundstrøelse er vigtig og som ejer til en gnaver er det vigtigt at finde det rette. Hos Jekas kan du sikkert finde det du skal bruge og dermed give din gnaver det bedste af det bedste.

 

Valgte filtre

Farve

Mærker

7
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen