Velkommen til Jekashundogkat.dk et Univers Til Hund og Kat
Sommer udsalg

Sommer UDSALG Og Knald TILBUD.
Spar op til -60 %.

Banner-sommer-udsalg-spar-op-til 60%
Sommer cooling og vandlegetøj

Vi har samlet alt i kølemåtter, pools, sprinklere,
køleskåle og cooling legetøj til din Hund

Banner-sommer-cooling
Red Dingo og My Family Hundetegn

Red Dingo og My Family Tags

Hundetegn i flotte farver og i fede Design.
Til Hunde i alle størrelser og aldre.

Banner-tags, Hundetegn og hundeskilte Red Dingo og My Family
previous arrow
next arrow

Velkommen til Jekas Hund & Kat et univers i tilbehør til Hund og kat

Jekas for et godt Hunde- og Katteliv

Jekas er er fantastisk univers og det er din lokale Dyrehandel online. VIi er din nye favorit butik uanset hvor du bor i Danmark. Vi har et kæmpe udvalg af alt tilbehør til Hund og Katte online og  vi har også en vores fysiske butik.  Jekas har alt det du behøver for at give din Hund og Kat  et godt dyreliv. Hundeseler, madskåle, Hundetegn, hundefoder, legetøj til alle sanser,  sunde godbidder, naturlige tyggeben og mange andre ting. Du kan også følge vores Blog 

Jekas er Dyrenes favorit shop

Jekashundogkat.dk har alt udstyr til Hunde og Katte  i super fede design der matcher din bolig og dit interiør. Vi er passioneret for at finde funktionelle og flotte design i til både hunde og katte,  kattesenge, kradsetræer, kattelegetøj,  naturlegetøj,  samt sunde godbidder og  meget mere. Vi er din sparringspartner og vi skræddersyr løsninger med  bæredygtige kradsetræer.
Vidste du at du kan få tips og Ideer på vores Blog eller på vores Instagram.

Jekas - en verden til forskel

Uanset om du leder efter hundeseler eller halsbånd og hundesnore der matcher din hund eller kats look, en  Hundeseng der matcher dit behov og din bolig eller det er sund foder, måske et foder abonnement, tandpleje eller smagfulde godbidder af højeste kvalitet  står Jekashundogkat.dk for et godt dyreliv. Vores indkøber har nøje udvalgt de nyheder der løbende kommer på shoppen med fokus på kvalitet, design,  praktisk og funktionelle produkter.

Service er en Grundsten hos Jekas

Vi vægt på gennemsigtighed og gør alt for at vores kunder føler sig klædt på igennem hele processen.  Dette er en af grundene til mange af vores kunder vender tilbage.  Vi gør meget for at online kunder skal føle de får lige så god en behandling, som hvis de stod i vores fysiske butik på 800 kvaderatmeter. V skræddersyr løsninger  når der er behov for det og står klar med råd og vejledning. Vi lægger løbende artikler op på vores Blog og du kan læse mere og du kan læse mere om Hvem er vi

Om JekasHundogKat.dk

Velkommen til jekashundogkat.dk en fantastisk verden og et helt univers med fokus på alt i Hundeartikler og Katteartikler. Team Jekas byder dig indenfor i en vidunderlig verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har skabt en verden hvor fokus er på Hundetilbehør og Katte tilbehør der matcher tidens trend og vi går op i at vores udvalg afspejler kvalitet, flotte design, de nyeste produkter til en skarp pris til dig med Hund og Kat.  Vi lægger hele tiden nye produkter på hjemmeside og vi knokler for at være opdateret hele tiden. Vores Butiks Hund har travlt med at teste produkterne, kun det bedste er godt nok til din pelstot og dig. Husk du kan følge os på Instagram og du kan dele dine indkøb med os #jekashundogkat.dk. Du kan også følge os på Facebook  og finde inspiration og viden på vores Blog. Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen.

Jekas Hund og Kat
Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen